Når:
26. mars 2023@19:00-19:00
2023-03-26T19:00:00+02:00
2023-03-26T19:00:00+02:00
Hvor:
Festiviteten Sørumsand
Vendom 2 1920
Vårkonsert med Røshnes Jazz Band @ Festiviteten Sørumsand

Søndag 26. mars avslutter Sørum Jazzklubb sesongen med Røshnes Jazz Band. Det er første gangen dette populære Sandefjord – bandet besøker klubben, men har tidligere to avlyste konserter på Festiviteten grunnet pandemien. Bandet har sitt utspring fra korpsmiljøet i Sandefjord tilbake til 1979 og fortsatt er det 4 medlemmer som har vært med fra starten.

Røshnes Jazz Band har den tradisjonelle New Orleans musikken og rytmikken som utgangspunkt for den musikken de framfører. De har imidlertid for vane å «krydre» repertoaret med nyere komposisjoner og stilarter. Revival, blues, gospel & spirituals, brassband og standards fra jazzens vugge. Du vet egentlig aldri helt hva bandet serverer, men det er alltid med en genuin spilleglede og engagement, basert på New Orleans musikkens mangfold. De fleste jazzband bruker i dag bassgitar eller kontrabass. Røshnes og noen få andre holder seg til tubaen som gir et mer autentisk lydbilde i tråd med hvordan de første jazzbandene låt. Da brukte man de instrumentene som var tilgjengelige fra korpsmusikken. Skal bli veldig gøy å høre et band som så til de grader tar vare på de gamle låtene i det gamle lydbildet.

Besetningen består av Knut Rømo klarinett/altsax, Geir Ellefsen trompet, Jørn Johannesen trombone, Hans Magne Enge Hansen tuba, Knut Stenersen trommer/ vokal og Jonnie Harper banjo/gitar.

Det blir garantert en swingende og hyggelig jazzkveld med Røshnes på besøk.