Lokal synlighet

Tenke globalt, handle lokalt

Bli med på arbeidet for å skape mer lokal patriotisme og øke fokuset på lokale tilbud og aktiviteter.
Alle ønsker seg lokale tjenester og produkter, men da må vi benytte oss av det lokale tilbudet.
Det er bra for lokalsamfunnet, boligprisene, kulturlivet, næringslivet og ikke minst for trivsel og miljøet. 

Vis dere fram

Send oss logoen deres og vi kan inkludere den på strategiske steder på nettsiden vår, med link til deres egen nettside. Dere vil da dra nytte av arbeide vi gjør som skaper trafikk til nettsidene våre.

Skreddersydde løsninger

Vi kan sammen lage en markedskampanje som synliggjør deres tilbud. Husk at våre lesere og følgere ønsker å se og benytte seg av forskjellige tilbud i Sørum.

 ANNONSERING OG SYNLIGHET

synlig 
og tilstede

Vårt overordnet mål er å bidra til å gjøre Sørum et mer spennende og opplevelsesrikt sted å bo og besøke. Bidraget vårt vil i hovedsak være å synliggjøre tilbudene på forskjellige måter. Vi ønsker derfor å synliggjøre så mange som mulig.

Vi ønsker å legge til rette for at innbyggere og besøkende får en så enkel og bra oversikt over tilbudene i bygdene våre som mulig. I tillegg til at de presenteres på måte som gjør at folk for lyst til å benytte tjenestene og produktene.

Samtidig jobber vi med å arrangere store arrangementer i bygda. Vi gjør det vi kan for å synliggjøre disse aktivitetene slik at vi også synliggjør samarbeidspartnere og de fantastiske kulturarenaene våre.

Denne aktiviteten skaper trafikk til våre nettsider og i den forbindelse har vi klippefast tro på at synlighet hos oss er vel verdt investeringen.

Det er flere måter å annonsere på alt fra skreddersydde annonser til visning av firmalogo. Vi kan bistå både med design av annonser og innholdsproduksjon. Med innholdsmarkedsføring tenker vi redaksjonelle artikler inklusive bilder og potensielt video.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat.