Blakerfest 2022

Av Ketil Martinsen og Jørgen Kirsebom

Blakerfesten 2022 ble definitivt en suksess. Den 9. musikkfestivalen på Blaker Skanse. I 2023 er det duket for et 10-års jubileum.

Vi var utrolig heldig med været. Man skulle nesten tro vi hadde direktekontakt med værgudene for de lyttet virkelig til oss denne kvelden. Det ble perfekt festivalvær i siste liten. Publikum, artister og frivillige storkoste seg på skansen.

After Arden

De unge og lovende artistene som utgjør After Arden imponerte på Blaker Skanse. After Arden er et band fra Brighton i England, og består av studenter fra fem forskjellige land. Frontfigur og låtskriver Hedda Røste er fra Fetsund. Dette er en dame vi forventer mye av i tiden fremover. Hun har allerede imponert med sitt musikalske og låtskriver talent.  

Artistene koser seg og nyter solnedgangen på vollene på Blaker Skanse.

De frivillige er VIP på Blakerfest

Det hadde ikke blitt noen Blakerfest uten de frivillige. Det er derfor de sitter på VIP-bordet på Blakerfesten. 

 

Sari Schorr

Sari Schorr er bare helt fantastisk på scenen. Hun har en utstråling og en scenepersonlighet som er helt unik. Sari Schorr og bandet hennes skapte magisk stemning i solnedgangen på Blaker Skanse.

Det er andre gang Sari Schorr gjester Blaker og vi sitter igjen med følelsen at vi har vært utrolig heldige som fikk oppleve henne igjen. Hun er en musikalsk skatt som burde spille på de aller største scenene rundt om i verden. 

Trang Fødsel

Trang Fødsel er først og fremst et utrolig dyktig liveband som skaper mye liv og god stemning. De får folk fram til scenen og allsangen er igang. 

Splitter Pine

Det har blitt tradisjon på Blaker Skanse at Splitter Pine avslutter kvelden. Bandet har en særegen evne til å få folk i feststemningen. De er suverene på å få folk til å bli med å synge. De spilte og skapte lykkerus blant publikum i nesten 2 timer. De fleste våknet nok opp ganske hese neste morgen.