Det å bli sett er noe de fleste av oss trenger, og det er kanskje spesielt viktig for barn og tenåringer. 
Tematikken i musikalen «SE MEG» er veldig dagsaktuell og noe som enhver foreldre burde se sammen med sine barn. Vi er kanskje på vårt såreste og mest påvirkelige når vi er tenåringer, og behovet for å bli forstått og bli sett er stort.
Vi får følge flere familier som sliter med å kommunisere med sine barn. Her blir det tatt opp kulturforskjeller, alkoholproblemer og en karriere som er viktigere enn barna. Andre problemer som blir tatt opp er nettdating og narkotika.
Alt er pakket inn i en gripende forestilling med vakker musikk og dans. Musikken er solid. Det var ikke mange falske toner om noen for å si det sånn. Fantastiske dansescener som fikk meg til å få gåsehud langt nedover ryggen. Det som er sikkert og visst er at hos BULT er det talenter i bøtter og spann.
Det er en spesiell scene der Elise (spilt av Sina Hellne) roper om hjelp som virket så ekte at det nesten var guffent.
Den blir nesten feil og fremheve noen, men når det gjelder dansingen var Selma Schøyen Løkken helt suveren. Ikke bare imponerte hun med dansingen, men også som skuespiller og sangmessig. Men her er det mange som jeg nesten forventer at de gjør noe mer ut av talentet sitt.
Må bare avslutte og si gratulerer så masse til alle. Dette var knallbra!