Eventyrlig og etterlengtet sommerfest

Det ble en eventyrlig kveld på Sørumsand da Trines Sommerfest endelig gikk av stabelen. Det kom masse folk som hadde gledet seg i flere år til denne kvelden. Det ble en festkveld uten sidestykke på Sørumsand.

For oss som vokste opp på Sørumsand på 80-tallet fikk vi et herlig gjensyn med Cruel og Morten Jensen. 

En pratsom og sjarmerende Jan Gunnar Halstvedt gjorde en strålende jobb som konferansier.

Terje Kristiansen er den andre av tre orginale bandmedlemmer i Cruel.

Cruel skapte god stemning for det som skulle bli en kjempekveld på Sørumsand. 

Værgudene var virkelig på Trines side denne fredagskvelden. I det dørene åpnet ble også alle mørke skyer borte. En blå himmel og varm sol visste seg frem og publikum storkoste seg i solen.  

Father & Son

Duoen «Father & Son» som består av Tom Bogstad og Robin Bogstad har kjempekjemi. Far og sønn sjarmerte publikum i senk og fikk alle i feststemning.

Loveshack leverte 

Det er et driv og en energi på scenen som gjør at Loveshack er en av de bandene som bare er best. De skaper enormt med god energi og feststemning. De låter bra og underholder alle. Mange på Sørumsand våknet nok opp med hes stemme denne lørdagsmorgenen. 

Kveldens heltinne

Nina Vexy Hageberg virker alltid sprudlende og sjarmerende og en som virkelig har gjort et fabelaktig stykke arbeid for å arrangere sommerfest på Sørumsand. Opplev Sørum vet at det ligger enormt med arbeid bak for å få dette til. På spørsmål om hvorfor svarer Nina:

– Det var mest for å skape noe for mange mennesker og ikke minst få en boost for Trines etter en lang og krevende nedstengning. Jeg gjør dette som dugnad for Trines. Ikke noe inntjening for egen vinning her. Mye mer jobb enn jeg kunne forestille meg, men for et eventyr det ble! Planlegging og organisering er jeg veldig god på. I all kvalmende beskjedenhet 🤪Hadde vært en super tradisjon med dette ihvertfall.

Sørumsand og ikke minst Trines er superheldig som har en som Nina Vexy Hageberg med på laget.