Blaker Skanse

1700-talls festningen Blaker Skanse egner seg ypperlig til små og store anledninger. Fra de aller viktigste begivenhetene som bryllup, konfirmasjon, åremålsdag og minnesamvær. Det er også egnede lokaler for møter og andre aktiviteter på skansen.

Meierigaarden Kro og Selskapslokaler

Meierigaarden har flotte selskapslokaler som egner seg for alt fra bryllupsfester, minnesamvær, jubileumer av alle slag til møter og seminarer. Lokalene er fleksible og passer både til små og store selskaper. 

Smakfulle Rom

Moderne konferansegård med alle fasiliteter

Idyllisk beliggenhet midt mellom Oslo og Gardermoen

Festiviteten

Sørumsand festivetslokale har flotte lokaler til utleie til mange forskjellige private formål som bryllupsfester, konfirmasjoner og selskaper.

Lokalene egner seg også ypperlig til både bedrifter, lag og foreninger.

Bestefarhuset

Selskapslokaler og kafe i helt spesielle omgivelser på låven. Kan dekke inntil 60-70 personer. Gårdsbutikk i stabburet. En skikkelig krims krams butikk med mye forskjellig.

Foreningshuset Lørenfallet

Foreningshuset ligger sentralt plassert i Lørenfallet i Sørum. Huset leies ut til private eller åpne arrangementer, som fester, møter og ukentlige aktiviteter. Stort kjøkken tilgjengelig. Maks kapasitet er 90 personer.

Bjørkesalen

Selskapslokalene Bjørkesalen er lokalisert på gården Ålgård i landlige og idylliske omgivelser på historiske Sørumsletta. Lokalene egner seg ypperlig til både store og små anledninger som brylluper, jubileumer, åremålsdager og konfirmasjoner..

Valstad Café

Valstad Café er et levende cafemuseum. Det arrangeres ofte visekvelder, andre typer «intimkonserter” og foredrag i cafeen. Lokalene kan også leies ut til mindre private selskaper, møter eller arrangementer.


Antall 13

Bestefarhuset
Bestefarhuset

AttraksjonFest- og SelskapslokalerForsamlingslokalerGårdsbutikkHandel og NæringKafeMat og drikke

Velkommen til en annerledes handel.

Herlige selskapslokaler og koselig liten gårdsbutikk.

Bjørkesalen
Bjørkesalen

Fest- og SelskapslokalerForsamlingslokalerMat og drikke

Selskapslokalene Bjørkesalen er lokalisert på gården Ålgård i landlige og idylliske omgivelser på historiske Sørumsletta.

Blaker Skanse Selskapslokale
Blaker Skanse Selskapslokale

Blaker SkanseFest- og SelskapslokalerForsamlingslokalerKurs og KonferanseMat og drikkeMøtelokaler

Bryllup, konfirmasjon, jubileum, barnedåp, minnestund og workshops. Ønsker du en perfekt ramme for ditt selskap, og selv kunne ordne med det som skal spises og drikkes? Da er Blaker Skanse stedet for deg!

[metaslider id="15772"]

Foreningshuset Lørenfallet
Foreningshuset Lørenfallet

Fest- og SelskapslokalerForsamlingslokalerFrivillige lag og foreninger

Foreningshuset AL Lørenfallet har selskapslokaler i flere størrelser til utleie. Vi har det du trenger, enten det er et enkelt møte eller en større fest.

Foreningshuset AL Lørenfallet har selskapslokaler i flere størrelser til utleie. Vi har det du trenger, enten det er et enkelt møte eller en større fest. Vi ligger sentralt plassert i Lørenfallet i Sørum kommune.

Frauna
Frauna

CateringFest- og SelskapslokalerForsamlingslokalerKafeMat og drikkeSpisested

Ditt naturlige møtested.

Frauna skal være ditt naturlige og foretrukne møtested. Hos oss får du påfyll av mat, drikke og kultur. Vi skal inspirere, begeistre og berike.

Motangen
Motangen

Fest- og SelskapslokalerForsamlingslokalerFrivillige lag og foreninger

Dansepaviljongen på Motangen ble i sin tid bygd av Blaker Idrettslag og Blaker Ungdomslag etter modell fra de svenske folkeparkene.

Smakfulle Rom
Smakfulle Rom

Fest- og SelskapslokalerForsamlingslokalerKurs og KonferanseMat og drikkeMøtelokalerOvernattingSpisested

Smakfulle Rom er en unik og moderne konferansegård for både store og små grupper. Vi fokuserer på ekte matopplevelser, komfort og personlig service.

[gallery link="file" display="slider" targetsize="full" columns="1" size="full" ids="2380,2379,2378,2377,2375,2374,2384,2382"]

Valstad Café
Valstad Café

AttraksjonFest- og SelskapslokalerForsamlingslokalerFrivillige lag og foreningerKulturminnevernKulturminnevernMøtelokaler

Valstad cafe er i dag en stiftelse med formål å bevare, forvalte og benytte eiendommen Valstad Cafe som et levende cafemuseum, fortrinnsvis til nytte for lag og foreninger. Det arrangeres ofte visekvelder, andre typer "intimkonserter” og foredrag i cafeen.

Vølneberg Skole
Vølneberg Skole

Fest- og SelskapslokalerForsamlingslokalerFrivillige lag og foreninger

Vølneberg Skole Vølneberg vel leier ut Vølneberg Skole til møter, selskaper og fest. Vølneberg Skole er fra 1923 og ble brukt som skole til 1957. På 80-tallet kjøpte Vølneberg velforening huset fra kommunen som samfunnshus. I andre etasje er det en leilighet og vevstua til Vølneberg vevring. I kjelleren har Norsk Frøpresse sitt produksjonslokale. Mye av oppussing og vedlikehold gjøres på dugnad. Alle inntektene blir brukt på vedlikehold av huset.


 

Mangler vi NOEN?

Dersomdere ikke er med i denne oversikten, men burde vært det, vennligst klikk på «Bli medlem» under! Eller «endre profil» hvis du ønsker å sende oss endringer, oppdateringer, eller har andre spørsmål.

Bli medlemEndre profil