feb
10
fre
2023
FRAUNAS ÜBERPOPULÆRE QUIZ RUNDE 2 @ Frauna
feb 10@19:30-19:30
FRAUNAS ÜBERPOPULÆRE QUIZ RUNDE 2 @ Frauna | Frogner | Norway

Fraunas uberpopulære quiz 2023 – andre runde. Ikke for sent å kjempe om sammenlagtseieren, men gavekort på 600kr for rundeseier er heller ikke å forakte. Vi nevner 3000kr til sammenlagtseieren.
QuizMaster Arild holder koken og sørger for intrikate oppgaver og spørsmål du ikke visste fantes.
Inntil 6pers per lag. Er dere flere og deltar kan dere ikke vinne verken runden eller sammenlagt. Mobiltelefoner legges bort.
50kr per pers på laget.
Quizen starter 19.30, kjøkkenet stenger da og vi holder åpent til midnatt.

Reserver bord via nettsiden vår:)

feb
15
ons
2023
Midtukemusikk – Diktkonsert med Henriksen & Maarud – «Alt det som ikke har lyd» @ Frauna
feb 15@19:30-19:30
Midtukemusikk - Diktkonsert med Henriksen & Maarud - «Alt det som ikke har lyd» @ Frauna | Frogner | Norway

I pandemitiden startet Levi Henriksen og Henrik Maarud prosessen med å utvikle et dikt- og musikkprosjekt. I løpet av ett og et halvt år med testing, skriving og innspilling laget de et album vi nå får presentert på Frauna. Midt i uka! Vi kaller det midtukemusikk!

Utvalgte dikt av Levi Henriksen, og med musikk av Henrik Maarud – må bli bra det. Les hva som skrives:

«Alt det som ikke har lyd» er en samling musikalske reisebrev eller snaphots av Levi Henriksen og Henrik Maarud. I det ligger det at de fleste tekstene er blitt til – om ikke direkte på reise – så i hvert fall underveis. Det bærende spørsmålet er: Kan man reise seg til å forstå sitt eget land bedre? Sitt eget liv, og sin egen samtid? Eller ender man bare opp – slik som Ernest Hemingway hevdet – med å bli like hjemløs overalt?

Mer info kommer kanskje, men nøl ikke med å bestille ditt bord.

Vær forberedt på å måtte slenge en hundrings i hatten.

mar
4
lør
2023
FOLK som OSS på Frauna @ Frauna
mar 4@19:30-19:30
FOLK som OSS på Frauna @ Frauna | Frogner | Norway

Frontfiguren i FOLK som OSS er Retro-programleder Ole Jørgen Grønlund, og du slipper neppe unna NRKs helgeunderholdning uten å se Ole Jørgens navn rulle over skjermen som TV-produsent. Med Retro-konseptet har han, med band, også turnert over store deler av landet.
De øvrige medlemmene i trioen – FOLK som OSS er; Marianne Roman og Ronny Faldbakken Hagen. Bandets medlemmer har variert musikalsk bakgrunn, alt fra viser til pop og rock. Bandet har dermed en solid musikalsk plattform og har funnet sin retning, og ikke minst felles formidling og musikkglede.
FOLK som OSS har tidligere gitt ut en CD, CD`n har høstet gode anmeldelser i pressen (da som ett 8-manns orkester). Radiosingelen “Skyer” er titulert som “høstens vakreste” av NRK P1, og er listet på tung rotasjon på radio.
Vi tilbyr konserter for det voksne publikum, hvor vi byr på en musikalsk opplevelse og hvor “god-følelsen” sitter lenge igjen i publikum. ”FOLK som OSS” sørger for en deilig, lun kveld på Frauna, akkurat sånn som vi liker det.

Ikke nøl med å reserver ditt bord og sikre deg din plass. Bli med på moroa.