VÅRE TJENESTER

INNHOLDS-

PRODUKSJON

Spennende og interessant innhold gir produktet eller tjenesten din en personlighet som skaper engasjement.

Vi har stor tro på at det å spre begeistring og entusiasme fungerer. Vårt mål er å skape innhold i en kombinasjon av tekst, bilder og video som skaper følelser og vekker interesse.

Innholdet vi produserer kan publiseres på våre nettsider, på deres egne, i magasiner, sosiale media, som pressemeldinger eller hvor som helst.

SKANSEFAMILIEN: Opplev Sørum står bak utgivelsen av Skansefamilien som har blitt distribuert til alle hustander i gamle Sørum. Vi står bak alt fra idé, design, innhold og distribusjon.

Send oss leserinnlegg

Kostnadsfrie innlegg

Vi ønsker oss svært gjerne gode historier fra våre lesere. Spesielt gladhistoriene fra forskjellige opplevelser folk har hatt i naturen eller på forskjellige arrangementer eller steder i bygda. 

Send oss gjerne bilder eller video med en liten beskrivelse

Sponsede innlegg

Vi tar betalt for publisering av innhold som har som formål å promotere organisasjoners produkter eller tjenester. Skriv gjerne innlegget selv og send oss bilder. Prisen avhenger litt av hvordan omtalen skal presenteres og promoteres.

Dersom dere ønsker at vi skal produsere innholdet kan dere lese nedenfor om hva vi kan gjøre for dere.

TEKST og media

Vi har lang erfaring med å skape engasjerende innhold.

Det er ikke alltid like lett og vite hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Det sies at dårlige nyheter selger fem ganger mer enn gode nyheter. Vi liker helst å ta tak i de positive historiene, men tør også ta de vanskelige diskusjonene. Uansett er det viktig å formidle fortellingen på en måte som skaper det best ønskelig resultatet på lang sikt.

Foto

Bilde over er av Rånåsfoss brua. Statens vegvesen kjøpte dette bilde av oss og idag henger det på infoskiltet på brua.

Vi elsker å ta imot fotooppdrag. Enten det er dokumentasjon av et arrangement eller bilder som skal brukes til promotering av et produkt eller tjeneste. Vi er sterkest på reportasje-, event- og annen kulturfotografering.

Vi har et fotoarkiv på over 20000 bilder fra Sørum. Bilder fra arkivet er blant annet brukt til utsmykking av Fokus Butikksenter på Sørumsand og Blaker Bo- og Omsorgsenter.

 

Video

Videoen over er et eksempel på videoer vi liker å lage.

Vi kan gjøre alt fra idé, skriving av manuskript, filming, lydopptak og redigering, men det må gjøres i samarbeid med dere. I tillegg kan vi publisere og promotere via våre digitale kanaler, som sosiale media og epost-markedsføring.

Vi har flere forskjellige typer videokameraer som kan benyttes for å skape forskjellige effekter og stemning.

Kontakt oss!

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Kontakt oss