Lørdag 5. juli ble en historisk dag for mange. Romeriksspillene sammen med Eight Amcars Club begynte dagen på rådhusplassen i Oslo, der 22 veteranbiler fra Eight Amcars Club ventet. Bilene kjørte gjester fra Oslo til Sørum.
Turen gikk først til Eight Amcars Club, der gjestene fikk omvisning og etter litt venting fikk møte legendene fra Sverige og USA. Deretter spiste mange «Flesk og duppe» på Meierigaarden før turen gikk til Blaker Skanse.
Bård Wierli fra Elvis i Norge er Rockabilly fan på sin hals og var en av deltakerene.
– Det var stort å kjøre Hudson til Eight Amcars Club og så møte noen av de største artistene gjennom tidene. Denne dagen kommer jeg aldri til å glemme. Billy Burnette og Tommy Allsup er blant de største og det er kjempestort å møte dem sier Bård Wierli.
Også artistene fikk omvisning på Eight Amcars Club. Tommy Allsup fortalte at Buddy Holly hadde i sin tid en Hudson 53, nesten lik en av dem som stod utstilt. Både Tommy Allsup, Billy Burnette og Little Gerhard ble forelsket i en Packard Victoria Cab 48.
– Jeg kunne tenke meg å ta med denne tilbake til USA smiler Tommy Allsup.
På Blaker Skanse var det duket for veterantreff og rundt 125-150 biler møtte. Hilde Beate Tyrum var en av deltagerne. Hun kom i en Ford Mercury.
– Blaker Skanse passer ypperlig til biltreff og konserten var veldig bra, sier Hilde Beate.
Det sjarmerende bandet, Rockfolket, åpnet showet på Blaker Skanse. De spilte og flørtet med publikum. Jubel og latter kunne høres langt utenfor vollene på Blaker Skanse denne kvelden.
The Cadillac Band fulgte opp med slagere etterfulgt av flere slagere. Vi fikk møte en energisk Little Gerhard i storform. Elegante Tommy Allsup fikk nordmennene ned fra tribunene, og han sang blant annet Buddy Holly slageren «Its so easy». Enkelte var i ekstase da den råe Billy Burnette gikk på scenen. En godt voksen danser kastet krykkene og danset av pur glede, mens Janne Lucas briljerte på piano.
Steinar Elvis Lyshaug, programleder i Elvis Radio, var konferansier for kvelden og han ble spurt pent om å møte opp i full Elvis stil. Det store beltet han hadde på seg hadde sin egen historie, det er laget av Elvis sin Stallmester Mike McGregor, samt signert av han og Elvis sin fotograf Ed Bonja og Gene Doucette som laget de fleste av scenedraktene til Elvis.
– Det var hyggelig å se Olsenbanden-bilen igjen hos Eight Amcars Club. Det var også spennende å høre Jack Tveter fortelle om norsk rock og bilene. Blaker Skanse var et ypperlig konsertsted og ikke minst et flott sted for treff og arrangementer. Alt ialt en fantastisk dag – jeg kommer tilbake, sier Steinar Elvis. 
«FOR en opplevelse» sier Tor Ivar Volla, redaktør i Norsk Motorveteran.
«Terning kast 6» skriver Indre Akershus blad.
«Great venue, great audience» sier Billy Burnette.
«Allt gick ju Kanon!» skriver Janne Lucas.
«Fantastiskt!» skriver Bo «Bosse» Persson vokalist i Rockfolket.