Frauna

VELKOMMEN TIL OSS!

Frauna skal være ditt naturlige og foretrukne møtested. Hos oss får du påfyll av mat, drikke og kultur. Vi skal inspirere, begeistre og berike.

Meierigaarden

God hjemmelaget mat i hyggelige omgivelser!

I kroa serverer vi lunsj frem til 14.00, deretter middag frem til 20.30. Alt lages her på huset av våre dyktige kokker og av førsteklasses råvarer. Menyen endres etter årstidene, men noen av våre klassikere som Henrys pepperbiff, Flesk & Duppe samt Hjemmelagde Burgere er alltid å finne på menyen.

Smakfulle Rom

Et godt kjøkken bruker bare de beste råvarene

Råvarene har alt å si for smaken. Våre kokker håndplukker ingrediensene, og aller helst kommer de fra frodige omgivelser på Romerike. Kjøkkenet utnytter hver eneste del til nye og spennende smaker, og følger sesongene.

Bestefarhuset

«Vi har i over 20 år hatt en brennende interesse for alt som er gammelt, alt fra gamle møbler, håndverkstradisjoner, redskap og gamle måter å lage mat på. Vi er opptatt av å ivareta våre norske tradisjoner.»

Trines

Vi har nå åpent i våre flotte nye lokaler i Kuskerudgården. Vi serverer hjemmelagde kaker, hvetebakst, og lett lunsj.

I tillegg har vi pub på kveldstid fredag og lørdag.

Valstad Café

Valstad Café er en usedvanlig koselig og intim liten museumscafé med lang historie. Det er åpen café første søndag i hver måned.

Antall 7

Bestefarhuset
Bestefarhuset

AttraksjonFest- og SelskapslokalerForsamlingslokalerGårdsbutikkHandel og NæringKafeMat og drikke

Velkommen til en annerledes handel.

Herlige selskapslokaler og koselig liten gårdsbutikk.

Bjørkesalen
Bjørkesalen

Fest- og SelskapslokalerForsamlingslokalerMat og drikke

Selskapslokalene Bjørkesalen er lokalisert på gården Ålgård i landlige og idylliske omgivelser på historiske Sørumsletta.

Blaker Skanse Selskapslokale
Blaker Skanse Selskapslokale

Blaker SkanseFest- og SelskapslokalerForsamlingslokalerKurs og KonferanseMat og drikkeMøtelokaler

Bryllup, konfirmasjon, jubileum, barnedåp, minnestund og workshops. Ønsker du en perfekt ramme for ditt selskap, og selv kunne ordne med det som skal spises og drikkes? Da er Blaker Skanse stedet for deg!

[metaslider id="15772"]

Frauna
Frauna

CateringFest- og SelskapslokalerForsamlingslokalerKafeMat og drikkeSpisested

Ditt naturlige møtested.

Frauna skal være ditt naturlige og foretrukne møtested. Hos oss får du påfyll av mat, drikke og kultur. Vi skal inspirere, begeistre og berike.

Smakfulle Rom
Smakfulle Rom

Fest- og SelskapslokalerForsamlingslokalerKurs og KonferanseMat og drikkeMøtelokalerOvernattingSpisested

Smakfulle Rom er en unik og moderne konferansegård for både store og små grupper. Vi fokuserer på ekte matopplevelser, komfort og personlig service.

[gallery link="file" display="slider" targetsize="full" columns="1" size="full" ids="2380,2379,2378,2377,2375,2374,2384,2382"]

Mangler vi NOEN?

Dersomdere ikke er med i denne oversikten, men burde vært det, vennligst klikk på «Bli medlem» under! Eller «endre profil» hvis du ønsker å sende oss endringer, oppdateringer, eller har andre spørsmål.

Bli medlemEndre profil