Smakfulle Rom

Bli gjerne natten over

Vi har lagt vår sjel i gode møterom, moderne konferansefasiliteter og et dyktig kjøkken. Men blir dere natten over, kan vi love enda en behagelig opplevelse.

Vi har 15 moderne hotellrom med 24 sengeplasser, alle med eget bad. Rommene er innredet med forskjellige tekstiler og farger. Alle har gode Jensen-senger, HØIE dundyner anbefalt av Astma- og allergiforbundet og små overraskelser på badet fra L’Occitane.

Trævaren minihotell

Midt i Sørumsand sentrum finner du Trævaren Minihotell.

Fra hotellet har du gangavstand til alt av Sørumsand sentrums fasiliteter, med ca. 150 meter til Fokus Butikksenter og Sørumsand stasjon. Nærmeste nabo er en av Sørums største attraksjoner, museumsjernbanen Urskog-Hølandsbanen «Tertitten».

Arteid Pilegrimsherberge

På Arteid Gård ligger en av Norges flotteste pilegrimsherberger. Her overnatter det ca 70 pilegrimer fra hele verden hver sesong i et 150 år gammelt stabbur.


Antall 4

Arstun Vandrerhjem
Arstun Vandrerhjem

Overnatting

Arstun Vandrerhjem består av fire rom, fordelt med 3 2-sengsrom og et 6-sengsrom med tilhørende kott. 1 av rommene har eget bad, de andre har bad på gangen. Lokalisert 3 km fra Lørenfallet.

Arteid Pilegrimsherberge
Arteid Pilegrimsherberge

Overnatting

På Arteid Gård ligger en av Norges flotteste pilegrimsherberger. Her overnatter det ca 70 pilegrimer fra hele verden hver sesong i et 150 år gammelt stabbur.

Smakfulle Rom
Smakfulle Rom

Fest- og SelskapslokalerForsamlingslokalerKurs og KonferanseMat og drikkeMøtelokalerOvernattingSpisested

Smakfulle Rom er en unik og moderne konferansegård for både store og små grupper. Vi fokuserer på ekte matopplevelser, komfort og personlig service.

[gallery link="file" display="slider" targetsize="full" columns="1" size="full" ids="2380,2379,2378,2377,2375,2374,2384,2382"]

Trævaren Minihotell
Trævaren Minihotell

Overnatting

- Sørumsands eneste hotell!

Midt i Sørumsand sentrum finner du Trævaren Minihotell. Fra hotellet har du gangavstand til alt av Sørumsand sentrums fasiliteter, med ca. 150 meter til Fokus Butikksenter og Sørumsand stasjon som har både buss og togforbindelser til bla. Lillestrøm, Oslo og Kongsvinger.

Midt i Sørumsand sentrum finner du Trævaren Minihotell.  Fra hotellet har du gangavstand til alt av Sørumsand sentrums fasiliteter, med ca. 150 meter til Fokus Butikksenter og Sørumsand stasjon som har både buss og togforbindelser til bla. Lillestrøm, Oslo og Kongsvinger (se NSB for mer info). Nærmeste nabo er en av Sørums største attraksjoner, museumsjernbanen Urskog-Hølandsbanen "Tertitten". Alle rommene er nyoppussede, har eget bad, eget kjøleskap samt tilgang til wifi og tv. Videre har rommene tilgang til felles kjøkken (ink. ovn, koketopp, micro, oppvaskmaskin samt redskaper). Vi har totalt 8 senger. Eier av Trævaren Minihotell er Sudrheimgruppen. Sudrheimsgruppen er engasjert innenfor flere deler av verdikjedene innenfor bolig, fritidsbolig, næringsbygg, hotell og eiendomsutvikling. Våre satningsområder er utvikling, oppføring og salg av boliger, fritidseiendom og næringseiendom samt drift og utvikling av hotelleiendom. Alle foto Jørgen Kirsebom [gallery link="file" columns="1" size="full" targetsize="full" ids="2719,2718,2717,2716,2715,2714,2713"]


 

Mangler vi NOEN?

Dersomdere ikke er med i denne oversikten, men burde vært det, vennligst klikk på «Bli medlem» under! Eller «endre profil» hvis du ønsker å sende oss endringer, oppdateringer, eller har andre spørsmål.

Bli medlemEndre profil