Ressurser til leie

Medlemmer kan leie utstyret nedenfor i forbindelse med gjennomføring av arrangementer som er tilgjengelig for allmennheten. Det betyr at de i utgangspunktet ikke skal leies ut til private eller lukkede arrangementer. Prisene er i utgangspunktet basert på leie over en til to dager. Vi anbefaler at det reserveres i god tid før arrangementet.

Billett- og betalingssystem

Vi har Ipadder og Zettle terminaler som kan benyttes til salg av billetter, inngangskontroll og til salg i servering. For å kunne benytte billettsystemet må dere ha en Ticketco-konto. For å benytte Zettle som betalingssystem ifbm med servering må dere ha en Zettle-konto.  Ipaddene har 4G og kan kobles til internett så framt det er Telia dekning på stedet. I tillegg har vi kvitteringsprintere som også kan leies ved behov.

Utleiepris for medlemmer: fra kr 500 inkl MVA per Ipad + Zettle.

Opplev Sørum Pop-up telt

Vi har to pop-up telt til utleie. Det ene teltet er 6 x 3 m og det andre er 3 x 3 m. Sideveggene har motiver fra kulturlivet i Sørum.

Utleiepris for medlemmer: kr 500 inkl MVA

Varebil

Vi har en forlenget VW Transporter varebil til leie som passer ypperlig til transport av lydutstyr og mye annet. Bilen kan også leies med sjåfør så framt vi har tid og anledning. Ekstra pris med sjåfør er kr 500 i timen.

Utleiepris er kr 1000 per døgn pluss kr 5 per kjørte km (over kjørte 150 km).

Lydanlegg

Vi har en et enkelt lydanlegg, Yamaha Stagepas, som kan benyttes av trubadurer o.l til enkle konserter i mindre lokaler med ca. 30-50 publikummere.

Pris for leie er kr 1000 inkl MVA