Ettersom det er et savn for god gammeldags hardrock blant mange av oss som vokste opp på 60-, 70-, og 80-tallet blir det satt opp en tradisjonell hardrock-kveld innenfor vollene og inne i selveste Trallaus festsal. Denne kvelden blir nostalgisk for de som hørte blant annet på Status Quo, Black Sabbath og Dio. Hvis disse bandene vekker noen følelser i deg … hold av lørdag 15. juni og legg turen til Blaker Skanse. 
Konserten begynner kl 20:00, men pub og restaurant er åpen fra kl. 17:00. Inngang kr. 200. 18 års grense. Barn under 18 år kommer inn ifølge med foresatte.
LADY STARSTRUCK
Romerike-bandet, Lady Starstruck, spiller i hovedsak coverversjoner av Richie Blackmores Rainbow og Black Sabbath fra tiden med Ronnie James Dio som vokalist. Sammen har bandet lang fartstid. Vokalisten Lone Grefsrud har tidligere vært frontfigur i bandet Limelight som varmet opp for TNT under Tell No Tales turneen i 1986. Denne kvelden kan gamle rockere fra 70- og 80-tallet storkose seg med god gamle låter som «Mob Rules», «Heaven & Hell», «Neon Night», «Stargazer» og «Starstruck».

3 medlemmer av Lady Starstruck spiller også i Mojo Blues som er et gammelt norsk band som hadde flere hits på 60-tallet.  Bandmedlemmene har også hatt fartstid i band som f.eks. TXS og Bandhits.
MR. ROSSI
Status Quo tribute-bandet, Mr. Rossi, består av Roar Vangen, Gunnar Sæbø, Even Øiestad og Geir Paul Hansen. Tilsammen har gutta over 120 års fartstid som musikere. Roar Vangen er en mester på strengene og kommer til å skape gåsehud stemning uten sidestykke for rockere fra 60- til 70-tallet.
MERCURY MOON
Buskerudbandet, Mercury Moon, spiller moderne rock, med fokus på melodiøse linjer. Selv om Mercury Moon er band med voksne gutter er dette bandet også de som vokste opp på 90- og 2000-tallet. For de som liker band som Takida, Foo Fighters og Nickelback vil komme i god stemning med Mercury Moon.
Et 1700-talls festning – 35 minutter fra Oslo S. 
Blaker Skanse er en fredet kulturperle og er lokalisert ca 4 mil fra Oslo sentrum i Sørum kommune. Det tar 35 min med tog fra Oslo S til Blaker stasjon som ligger langs Kongsvingerbanen.