Barne- og ungdomsteateret Tut & Kjør
Tut&Kjør har en stor gjeng med glade, ivrige, motiverte og dyktige skuespillere, i alt 35 gutter og jenter i alderen 9 til 18 år. Mange har vært med lenge, et bevis på at man trives og har det hyggelig i sammen.
Med i teateret er også skuespillernes familier, tilsammen er vi over 100. Tut&Kjør er familiedrevet, både de unge, og de som ikke er fullt så unge, jobber i sammen om å virkeliggjøre vårt prosjekt: forestillingene. Dette skaper samhørighet og sosialt felleskap innad i familiene, og mellom familiene.
Vi er demokratisk oppbygd, og styre og ledelse velges blant medlemmene.
Vi har som filosofi at forestillingene våre skal være av høy kvalitet og severdige for publikum i alle aldere. Derfor benytter vi profesjonelle instruktører, og vi tar det vi driver med på alvor. Det blir tid til mye lek, latter og moro, samtidig får vi ferdigheter innen drama, sang og dans. Og ikke minst lærer man det å bli trygg på seg selv.
Vi setter opp forestilllinger hvert år i november i Bingsfosshallen på Sørumsand, kom å se på oss da!
Det er også åpent for alle som har lyst til å bli medlemmer. Vi forbeholder oss imidlertid retten til å begrense inntak av nye av praktiske årsaker.
  • GRUPPEKLEM: Juliane fikk en spontan gruppeklem av alle skuespillerne etter sin tale. Det var rett og slett et rørende syn!