Smakfulle Rom

Midt mellom Oslo og Gardermoen finner du en unik og moderne konferansegård for både store og små grupper. Vi fokuserer på ekte matopplevelser, komfort og personlig service.

En gammel låve har blitt totalrenovert og fremstår nå som moderne konferanselokaler med høy standard i landlige omgivelser kun 25 min fra Oslo.

Her finner du flere møterom, 15 unike hotellrom, garderobeanlegg, chambre separe og møterom med egen stue. Vårt flotteste rom er kanskje vår konferansesal. Høyt under taket og med flotte vinduer gir dette en helt spesiell atmosfære til ditt arrangement. Konferansesalen har plass til 135 personer.

Tidligere landslagskokk Lars-Erik Undrum har ansvaret for all mat og drikke hos oss og satser på lokale råvarer og gode smaker. Lars-Erik er utdannet både som kokk og konditormester.

Dersom dere ønsker aktiviteter i forbindelse med opphold hos oss kan vi tilby sjokoladekurs, øl/vin kurs eller aktiviteter i en av Norges største klatreparker, Høyt & Lavt – Sørum Aktivitetspark som ligger nede i skogen, kun 300 meter fra Smakfulle Rom

Ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon!