Rundt 150 publikummere fikk med seg Sørum Musikklag sin årlige kirkekonsert i Frogner kirke onsdag kveld. Brassbandet hadde i år med seg den folkekjære artisten Lars Martin Myhre.
Lars Martin Myhre og Sørum Musikklag leverte så det holdt i Frogner kirke denne onsdagskvelden. Myhres fløyelsmyke stemme og akustiske gitar var akkompagnert av et solid og samspilt Sørum Musikklag. Det hele var veldig vakkert og stemningsfullt.
Mellom låtene fikk vi høre noen av Myhres refleksjoner og et gjentakende tema var hvor lite vi mennesker klarer å gjøre på egenhånd, men dersom vi samler oss og jobber mot et felles mål kan vi utrette underverker.
Det over 60 år gamle brassbandet representerer Sørum både lokalt og regionalt. De har også deltatt i Norgesmesterskapet for brassband i Bergen i mange år, der har de flere ganger hevdet seg helt i toppen. Sørum Musikklag kan stolt skryte av at de er blant de beste brassbandene i Norge. Dette syntes også i Frogner kirke. Det er samspilte og har så bra timing at det låter helt magisk.