Medlemsfordeler

Vårt formål er å bidra til at vi har rikt og mangfoldig kulturliv. Vi ønsker å bidra på best mulig måte at det blir enklere å gjennomføre arrangementer.

Bli medlemKontakt oss

Kom på kalenderen

Alle medlemmer som ønsker kan få lagt til sine arrangementer i vår kalender. Alle arrangementer på kalenderen vil bli sendt ut med nyhetsbrev til våre abonnenter. For å komme på kalenderen må det settes opp manuelt. Vennligst kontakt oss for slik at vi får satt det opp.

Innhold og omtaler

Vi ønsker svært gjerne å ha engasjerende omtaler til våre lesere og besøkende. Vi lager gjerne innhold på oppdrag for din organisasjon. Vi inviterer også deg til å sende oss ditt eget innhold. Medlemmer kan publisere innhold direkte på våre nettsider.

Se & Gjøre

Vi jobber for å få en solid og god oversikt over alle tilbud i bygdene Sørum, Sørumsand, Blaker, Frogner og Rånåsfoss. Vi ønsker alle som har tilhørighet i disse områdene og i nærheten til å registrere seg. Det må gjøres manuelt og innmeldinger sendes direkte til Opplev Sørum via epost. 

Selg billetter

Opplev Sørum har et samarbeid med TicketCo. Dersom du ønsker at dine billetter skal selges via Opplev Sørum må dere ha en konto hos TicketCo. Når dere oppretter en konto hos TicketCo må dere også si ifra til dem at dere ønsker å være tilknyttet «Opplev Sørum». Det koster ikke noe ekstra. 

Utleie

Medlemmer kan få leie nødvendig utstyr etter behov i forbindelse med gjennomføring av arrangementer. Vi har Ipader og betalingterminaler ifbm salg av billetter, inngangskontrol og servering. Vi har også en varebil, telt og lydanlegg tilgjengelig for utleie for en rimelig kostnad. 

Guidede turer

Ta kontakt med oss dersom dere har mulighet til og ønsker å ta imot grupper. Fortell oss om hva dere kan tilby og eventuelle kostnader involvert.

Priser

Vi tilbyr pakkeløsninger for organisasjoner, private og bedrifter som ønsker å profilere seg via vårt profileringstilbud. Pakkene våre er fra de helt enkle til omfattende. Vi tilbyr også skreddersydde løsninger.

Brukerstøtte/data-hjelp

Vi tilbyr en times gratis support/brukerstøtte/rådgivning i året til alle medlemmer i forbindelse med etablering av billettsalg via TicketCo, bruk av disse nettsidene, WordPress generelt eller andre problemer som kan dukke opp. Formålet vårt med denne tjenesten er primært å hjelpe dere slik at dere får mest mulig nytte av våre løsninger og samtidig at vi kan bidra til at det blir enklere for våre medlemmer å gjennomføre arrangementer.