Woodstock 3000 på Motangen er noe helt for seg selv. Her kan man komme uten å kjenne noen som helst, og man blir tatt imot med åpne armer og blir kjent med mange trivelige mennesker på rekordtid. Det er en uhøytidelig, hyggelig, avslappet og veldig morsom stemning. 
En del av musikerene begynner å komme i den alderen man både kan få litt lesevansker og en anelse kortidsminneutfordinger. Enkelte av bandene, uten å nevne navn, hadde litt vanskeligheter med å bli enige med seg selv om repertoaret fordi de ikke kunne lese settlistene. Andre ganger glemte enkelte av musikerne, bare et kort øyeblikk, introen til sangen de skulle spille, men det gjør ingenting fordi kvaliteten på det de leverer når de husker hva de skal gjøre er fantastisk. Hele 15 band spilte og kvaliteten var på et høyt nivå hele tiden og det ble aldri kjedelig. Det må innrømmes at når Cirkus dos Mosquitos startet sitt Pink Floyd show ble det en helt ubeskrivelig stemning på Motangen. Røykmaskin, konferensier og frontfigur i dos Mosquitos, Tom Bogstad, er i en energiklasse for seg selv og gjorde en imponerende innsats gjennom hele festivalen og ikke minst i avslutningshowet.
Festivalen har definitivt rom for flere publikummere og dersom det bor en liten glad-hippie i deg burde du følge med på Woodstock3000.org angående neste års festival. Redaksjonen i Opplev Sørum har allerede huket av 14. og 15. august 2015 på kalenderen for sikkerhetsskyld.
Opplev Sørum ønsker å takke arrangørene av Woodstock3000 og ikke minst artistene for fantastisk innsats. Dette er et arrangement som bare må oppleves!