Torsdag kveld ble Opplev Sørum invitert med til å se generalprøven til musikalen «9 to 5”. Det er nemlig skandinavisk premiere fredag 13. mars på nettopp denne forestillingen som teatergruppa BULT setter opp iår. 
Musikalen dreier seg om tre arbeidende kvinner som blant annet lever ut sine fantasier om hvordan de kan kvitte seg med sin mannsjåvinistiske, egoistiske, løgnaktige, falske og trangsynte sjef. Året er 1979! Det samme året som likestillingsloven trådte i kraft i Norge.
Sunniva Amalie Foss, Andrea Løvberg og Sophie Hagelund Thon har hovedrollene som de tre kvinnene som prøver å bli kvitt sin ufyselige sjef. Den overbevisende og akkurat passe ufyselige sjefen er spilt av 18 år gamle Tom Kriebel fra Oslo.
En generalprøve er eller burde være preget av litt nerver og noen tekniske problemer eller så er det ingen generalprøve! Men skuespillerene leverte bra og stykket er både morsomt, spennende og underholdene. Det er heller ingen tvil om at de tre damene Sunniva, Andrea og Sophie kan synge. Til tider låter det helt utrolig bra!
Nykommeren til BULT, Sondre Tarud, hadde flere roller i stykket og var spesielt morsom som den småforelskede bokføreren Joe.
Den ærverdige teatergruppa BULT fyller iår hele 120 år og er en av Norges eldste amatørteatergrupper.
Opplev Sørum ønsker med dette å gratulere BULT  med 120 års jubileum og takke for at vi ble invitert til generalprøve. Det syntes at det er blitt lagt ned enormt med tid og ressurser i dette prosjektet. Resultatet er veldig bra og redaksjonen håper det blir fulle hus! Det fortjener dere.