Fossegrimen blandakor holdt sin første av to julekonserter i Blaker kirke onsdag kveld. Kirken var nesten fylt til randen av publikummere som ønsket å komme i julestemning og her fikk publikum valuta for pengene.

BILDETEKST: Tina Bjørnvold var solist under den emosjonelt sterke sangen Gabriellas sång, som er en ballade skrevet av Py Bäckman og Stefan Nilsson. Undertegnede fikk gåsehud, ufrivillig tårer i øynene og slet med fotograferingen når solisten sang «Jag vil kjenna att jag lever». Det var rett og slett en veldig bra fremføring og koret var også utrolig bra samstemt.

Koret var samstemt og enkelte av solistene sang så overraskende bra at man skulle nesten tro man hørte på profesjonelle artister som ikke hadde gjort noe annet hele sitt liv. En glimrende konsert! Fossegrimen blandakor er et kor med lange tradisjoner fra Sørumsand. Koret ble etablert i 1924 og feirer 95-årsjubileum neste år. Koret består av 50 medlemmer som hovedaklig er fra Sørum, men har også medlemmer fra Ullensaker, Nes og Oslo.